Top
Image Alt

Green Hero

Green Hero

Zgodba o junaku

Pijača GREEN HERO je bila zasnovana z mislijo na sodobnega človeka, ki kljub vedno hitrejšemu tempu življenja želi užiti vsak svoj dan. Se vanj podati suvereno, ga zaključiti z umirjeno glavo, jasnimi misli in pripravljen na jutri. Vsakemu od nas kdaj prav pride junak, ki nas zna voditi po zapletenih labirintih življenjskih preizkušenj in nam v ključnih trenutkih pomaga najti pot do uravnotežene ravni naše zavesti.

S samozavestnim zajčjim karakterjem

pozitivni

učinki

Ko smo raziskovali učinke CBD-ja na človeka, nas je pozitivno sodelovanje tega kanabinoida s človeškim telesom spomnilo na lik in značilnost prekanjenega zajca, ki v pravljicah pa tudi v različnih starodavnih kulturah med drugim simbolizira junaštvo, duhovno prebujanje in naprednost.

radoveden

karakter

Zajec je tisti, ki v protagonistki knjižne klasike Alica v Čudežni deželi sproža iskrice radovednosti in željo po novih znanjih. Tisti, ki iznajdljivo išče nove rešitve in poti. Sledi intuiciji, zaupa lastni presoji in vedoželjno raziskuje nova obzorja.

m

POŽIVI

Sestavine, ki pozitivno vplivajo na telo

m

Edinstveno

Prva pijača s CBD-jem v Sloveniji

m

Alternativno

Alternativa pijačam na osnovi kofeina

m

Osvežilno

Obogateno s pridihom limete

m

Junaško

Uravnoteži telo in aktivira um

Be my cocktail hero

Uživaj v super Hero pijačah

GREEN GIN

Kombinacija za vse ljubitelje klasičnega gin tonika, ki se ne bojijo poskusiti nekaj drznega in tonik zamenjati s pijačo GREEN HERO. Osvežujoče in sproščujoče.

GREEN MOJITO

Mineralno vodo in rjavi sladkor smo preskočili in pustili za manj kreativne dneve. Green mojitu smo raje dodali pijačo GREEN HERO in dve rezini limete – ker si upamo in ker znamo uživati.

FLYING HERO

Ničesar nepredvidljivega, pa vendar dovolj. Vodka in GREEN HERO – preprosta kombinacija s sadno noto ima vse možnosti, da postane ena od klasik našega časa.

Blog

Včasih se tudi razpišemo

Branje sprošča. Klikni na blog in uživaj.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.

Reset Password