Top
Image Alt

Green Hero

Green Hero

Zgodba o junaku

Pijača GREEN HERO je zasnovana z mislijo na sodobnega človeka. Človeka, ki želi kljub vedno hitrejšemu tempu življenja užiti prav vsako minuto svojega dne. Človeka, ki se v dan poda suvereno in ga želi zaključiti z umirjeno glavo. Včasih junaka, ki nas pripravi na izzive, potrebujemo prav vsi. In ravno tukaj nam pomaga GREEN HERO, ki nas vodi po zapletenih labirintih življenjskih preizkušenj in nas v ključnih trenutkih poživi s pravo mero energije.

S samozavestnim zajčjim karakterjem

pozitivni

učinki

Ko smo raziskovali učinke CBD-ja na človeka, nas je pozitivno delovanje tega kanabinoida na človeško telo spomnilo na prav poseben lik: prekanjenega zajca. Zajec v pravljicah, pa tudi v različnih starodavnih kulturah, simbolizira junaštvo, duhovno prebujanje in naprednost. In vse to je tudi GREEN HERO.

radoveden

karakter

Zajec je tisti, ki v protagonistki knjižne klasike Alica v Čudežni deželi sproža iskrice radovednosti in željo po novih znanjih. Tisti, ki iznajdljivo išče nove rešitve in poti. Sledi intuiciji, zaupa lastni presoji in vedoželjno raziskuje nova obzorja.

m

POŽIVI

Sestavine, ki pozitivno vplivajo na telo

m

Edinstveno

Prva pijača s CBD-jem v Sloveniji

m

Alternativno

Alternativa pijačam na osnovi kofeina

m

Osvežilno

Obogateno s pridihom limete

m

Junaško

Uravnoteži telo in aktivira um

Be my cocktail hero

Uživaj v super Hero pijačah

GREEN GIN

Kombinacija za vse ljubitelje klasičnega gin tonika, ki si upajo poskusiti nekaj drznega. Tonik zamenjajte s pijačo GREEN HERO in se osvežite na malo drugačen način.

GREEN MOJITO

Mineralno vodo in rjavi sladkor smo kar preskočili. Green mojitu smo dodali pijačo GREEN HERO in dve rezini limete – ker si upamo in ker znamo uživati.

FLYING HERO

Nič nepredvidljivega, a vendar ravno dovolj. Vodka in GREEN HERO: preprosta kombinacija s sadno noto ima vse možnosti, da postane ena od klasik našega časa.

Blog

Včasih se tudi razpišemo

Branje sprošča. Kliknite na blog in uživajte.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.

Reset Password