Top
Image Alt

Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Green Hero so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) Zakonom o davčnem potrjevanju računov (ZdavPR) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).
S spletno trgovino Green Hero upravlja podjetje Good Bloom d. o. o., ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi »Good Bloom«).

Podatki o podjetju:

  • Good Bloom d.o.o.
  • Koprska ulica 106 C
  • Cesta v Gorice 8
  • 1000 Ljubljana
  • Slovenija, EU
  • Telefon: +386 1 620 78 34
  • Email: info@greenhero-cbd.com

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine Green Hero, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.
Z uporabo spletnega mesta uporabnik potrjuje, da razume, sprejema in se strinja z vsemi določili te politike zasebnosti in varovanja osebnih podatkov.
Ta politika se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni brez opozorila ali obvestila. Z uporabo spletnega mesta po spremembi te politike uporabnik potrjuje, da se strinja s spremembami.

Definiranje pojmov

Ponudnik je Good Bloom d.o.o., Koprska ulica 106C, 1000 Ljubljana, Slovenija, ki upravlja s spletno trgovino, ki deluje na spletni strani https://greenhero-cbd.com/.
Uporabnik je oseba, ki uporablja spletno stran ponudnika in spletno trgovino, ki deluje na tej spletni strani.
Kupec je oseba, ki uporablja spletno stran ponudnika in kupuje v sistemu spletne trgovine podjetja Good Bloom d.o.o., ki deluje na spletni strani https://greenhero-cbd.com/
Spletna trgovina podjetja Good Bloom d.o.o. je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov.
Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje ponudnika, pravice kupca ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.
Uporaba spletnega mesta
Uporaba spletnega mesta https://greenhero-cbd.com/ je pogojena s temi pogoji uporabe, vključno z veljavnimi predpisi Republike Slovenije na tem področju. Z uporabo spletnega mesta vsak uporabnik:
izrecno soglaša s splošnimi pogoji uporabe;
se obvezuje, da bo spletno mesto uporabljal na zakonit način;
se obvezuje, da storitev ne bo uporabljal z namenom objavljanja ali propagiranja katere koli vsebine in/ali oglasa, ki je v nasprotju z veljavno zakonodajo in javnim redom ter moralo;
odgovarja za poznavanje in spoštovanje veljavnih predpisov Republike Slovenije, ki se nanaša na uporabo spletnega mesta https://greenhero-cbd.com/ storitev ne bo izrabljal v komercialne, nelegalne ali kakršne koli druge namene, kot tiste, ki so določeni v teh pogojih;
ne bo distribuiral avtorsko zaščitenih vsebin ali vsebin, ki so v lasti druge pravne ali fizične osebe;ne bo poskušal pridobiti, zbirati in/ali shranjevati osebnih podatkov drugih uporabnikov;ne bo na noben način kopiral, shranjeval ali posredoval celih ali delov vsebine spletnega mesta https://greenhero-cbd.com/ ne bo uporabljal računalniških kod, škodljivih programov ali česarkoli, kar bi lahko motilo, onesposobilo ali škodovalo tej storitvi, ponudniku storitev ali njegovi programski ter strojni opremi, ponudniku poti ter telekomunikacijskim napravam.

Prijava

Z registracijo na spletni strani https://greenhero-cbd.com/ postanete član. Pravico do nakupa v spletni trgovini Green Hero imajo registrirani člani in tudi gostje, ki opravijo hitri nakup in se pred nakupom ne rabijo registrirati.
Ob registraciji v spletno trgovino pridobi obiskovalec uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo. Če želi uporabnik kadarkoli svoj naslov elektronske pošte ali geslo zamenjati z drugim, lahko to stori v svojem uporabniškem profilu.
Dostopnost informacij
Good Bloom se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovila naslednje informacije:
a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matično in davčno številko),
b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
e) pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave),
f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
g) način plačila in dostave,
h) časovno veljavnost ponudbe,
i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci
k) funkcionalnost, vključno z veljavnimi ukrepi za tehnično zaščito digitalne vsebine, kadar je to primerno
l) informacijo o združljivosti digitalne vsebine s strojno in programsko opremo, s katero je podjetje seznanjeno oziroma bi moralo biti seznanjeno
m) stroški, povezani z uporabo komunikacijskega sredstva, če se razlikuje od osnovne tarife
n) obstoju kodeksov ravnanja in dostopnosti do morebitnih kodeksov ravnanja

Postopek nakupa

a.) Košarica
Izbira izdelka: V spletni trgovini Green Hero izberite izdelek in kliknite na povezavo »Dodaj v košarico« ali pa kliknite na rdečo ikono s košarico in znakom +. Če kliknete na rdeč gumb z znakom košarice in znakom + vam sistem izda obvestilo o tem, da je izdelek bil uspešno dodan v košarico. Če želite nadaljevati z nakupovanjem, kliknite povezavo »Nadaljuj z nakupom« in se vrnete nazaj v spletno trgovino.
Če želite zaključiti nakup, kliknite povezavo »Na blagajno« in sistem vas pripelje v blagajno, kjer izpolnite vse potrebne podatke. Klik na gumb »Preglej košarico« vas odpelje na stran, ki vsebuje vse izdelke, ki jih imate v vaši nakupovalni košarici.
Odstranitev izdelka iz nakupovalne košarice: V spletni trgovini Green Hero se v zgornjem desnem kotu nahaja ikona nakupovalne košarice, v kateri se (po kliku na ikono) uporabniku prikažejo izdelki, ki so jih med brskanjem po spletni trgovini dodali v nakupovalno košarico.
Če uporabnik želi odstraniti določen izdelek iz nakupovalne košarice, mora klikniti na ikono košarica ter v košarici pred izdelkom klikniti križec »odstrani« ali količino izdelka s klikom na »–« nastaviti količino izdelka na 0 in nato s klikom na »Posodobi košarico« s katerim dokončno potrdi svoje dejanje.
b.) Blagajna
Za dokončanje naročila morate v košarici klikniti »Nadaljuj na blagajno« in izpolniti vsa potrebna polja.
Naslov za dostavo: Posredovati morate zahtevane kontaktne podatke, ki so označeni z zvezdico (ime, priimek, država, naslov, kraj, poštno številko, e-mail naslov in tel. številko), ki jih potrebujemo za potrditev in zaključek naročila ter dostavo vašega izdelka.
Strošek dostave: se obračuna po ceniku Pošte Slovenije in dostavnih služb (npr. GLS/DHL/UPS).
Način plačila: Izbira se lahko med tremi načini plačila, in sicer: Paypal, plačilo s kreditno kartico ali Neposredno bančno nakazilo.
Kuponi: Če ima uporabnik veljaven kupon za popust, ga vpiše v ustrezno polje in kliknite gumb »Unovči kupon«.
Pregled naročila: Na https://greenhero-cbd.com/ košarica strani so prikazani izdelki, ki jih je uporabnik med brskanjem po spletni trgovini dodal v nakupovalno košarico. Cena posameznega izdelka, strošek poštnine in skupni strošek za plačilo so razvidni, še preden kupec zaključi naročilo.
Zaključek naročila: Uporabnik lahko pregleda posredovane podatke za dostavo, način plačila, ki ga je izbral in vsebino nakupovalne košarice. Uporabnik potrdi naročilo s klikom na gumb »Zaključek nakupa«.
Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se na spletni strani izpiše »Hvala. Vaše naročilo je bilo sprejeto.«
c.) Postopek obveščanja o nakupu
Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Članu spletne strani Green Hero so na povezavi https://greenhero-cbd.com/sl/my-account-2/ vselej dostopni podatki o statusu in vsebini naročila.
Good Bloom d.o.o. lahko za preverjanje podatkov ali zaradi zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.
Postopek nakupa za pravne osebe je popolnoma enak kot za fizične osebe (opisano zgoraj), le da je potrebno ob zaključku nakupa vpisati še naziv podjetja in davčno številko podjetja. Prav tako so omogočene enake možnosti plačila.
d.) Pravica do odstopa potrošnika od pogodbe
Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik v skladu s 43č in 43d členom ZVPot pravico, da v 14 dneh po prejemu blaga, podjetju na elektronski naslov info@greenhero-cbd.com sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Obrazec za odstop od pogodbe na daljavo si lahko prenesete s klikom na povezavo https://greenhero-cbd.com/wp-content/uploads/2020/08/OBRAZEC-ZA-ODSTOP-OD-POGODBE.pdf. Potrošnik za odstop od pogodbe lahko izbere enega od obeh zgoraj navedenih načinov odstopa (elektronsko sporočilo ali obrazec).
Potrošnik mora najkasneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu od pogodbe podjetju vrniti blago. Potrošnik vrne blago na naslov: Good Bloom d.o.o., Koprska ulica 106 C, 1000 Ljubljana, Slovenija.
Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga (poštnina).
Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je izdelek uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik (peti odstavek 43č člena ZVPot).
Potrošnik ob vračilu blaga podjetju pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bomo opravili nemudoma oziroma najpozneje v 14 (štirinajstih) dneh od prejema obvestila o odstopu od pogodbe (v to vračilo niso vključeni stroški vračanja blaga).
Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena promocijska koda oz. koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek, uporabniku pa se obenem vrne promocijska koda v obliki nove kode. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon.

Cene

Cena v spletni trgovini je enaka tako za registrirane člane kot za goste spletne trgovine.
Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.
Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.
Kljub trudu ponudnika, da bi zagotovil najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.
Cene v spletni trgovini se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila

Naročilo

Kupoprodajna pogodba med podjetjem Good Bloom d.o.o. in kupcem je v spletni trgovini Green Hero sklenjena v trenutku, ko Good Bloom kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka naprej so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za podjetje Good Bloom d.o.o. kot za kupca.
Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku Green Hero in je potrošnikom na voljo na njihovo pisno zahtevo.

Načini plačila

Spletna trgovina Green Hero omogoča naslednje načine plačila:
plačilo s kreditno kartico, paypalom
neposredno bančno nakazilo.

Dostava

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v skladu s pogoji poslovanja Pošte Slovenije ali dostavnih služb. Kupec lahko ob oddaji naročila določi naslov za dostavo, ki je za ponudnika zavezujoč. Ob dobavi mora kupcu nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se kupec lahko obrne v primeru pritožbe.
V primeru, da kupca (prejemnika) v času dostave ni na naslovu, je možno paket prevzeti v skladu s pogoji poslovanja pošte Slovenije ali dostavnih služb. Good Bloom d. o. o. Pošti Slovenije oziroma izbrani dostavni službi priskrbi kontakt kupca. Le ta poskrbi za komunikacijo s kupcem glede dostave.
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.
Vsa naročila, oddana med delavnikom pred dvanajsto uro, odpošljemo še isti dan v primeru plačila s plačilno kartico.
Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu odpošljemo takoj po prejemu nakazila na TRR.
Naročila naročena med vikendom in prazniki odpošljemo naslednji delovni dan.
Pri izdelkih, kjer je posebej označen daljši dostavni rok se upošteva le-ta.
Opozorilo: Ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

Stroški dostave

Stroški pakiranja in dostave pri na nakupu nad 100 € so brezplačni, do 100 € je cena pakiranja in dostave 4 €.
Izdaja računa (v skladu z Zakonom o davčnem potrjevanju računov)
Good Bloom d. o. o. po plačilu naročenih izdelkov in ob dostavi kupcu pošlje tudi račun v fizični obliki na podan naslov za dostavo (račun se nahaja v paketu skupaj z naročenimi izdelki). Na računu so razčlenjeni; cena, DDV, stroški poštnine. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila.

Kuponi

Promocijske kode oz. kuponi prinašajo različne ugodnosti pri nakupu in so navadno časovno omejeni. Aktivno promocijsko kodo najdete na naši spletni strani, naslovni strani oglasnega sporočila, v naših e-obvestilih ali drugih medijih.
Menjava promocijske kode za gotovino ni možen. Kupon je unovčljiv le v celotnem znesku. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti kupona, mora imetnik promocijske kode razliko doplačati. Vrednost nakupa mora biti višja od vrednosti kupona.
Uporaba Kupona/Promocijske kode:
Izberite izdelek, ki ga želite kupiti in ga dodajte v košarico.
Izberite način dostave, navedite naslov za dostavo ter izberite način plačila.
V polje Promocijska koda ali Kupon vpišite kodo in potrdite tako, da kliknete na gumb Uporabi kupon.
Ko vpišete promocijsko kodo, se vrednost darilnih bonov avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. V primeru, da je znesek vašega naročila višji od vrednosti kupona, poravnate razliko. Nato oddate spletno naročilo.
Odgovornost za stvarne napake
Prodajalec odgovarja za stvarne napake, ki jih je stvar imela takrat, ko je nevarnost prešla na kupca, ne glede na to, ali mu je bilo to znano ali ne. Prodajalec odgovarja tudi za tiste stvarne napake, ki se pokažejo potem, ko je nevarnost prešla na kupca, če so posledica vzroka, ki je obstajal že pred tem. Neznatna stvarna napaka se ne upošteva.
Vsako reklamacijo ali pritožbo bomo poskušali rešiti kar najhitreje in predvsem v korist kupca. Reklamacije na kupljeno blago se upoštevajo v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Varnost

Green Hero uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.
Za varne avtorizacije in transakcije s kreditnimi karticami skrbita podjetji Good Bloom d.o.o. in Bankart.
Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku podjetja Good Bloom d.o.o..
Varovanje osebnih podatkov
Več o varovanju osebnih podatkov najdete na strani Varovanje podatkov.
Izjemno razkritje osebnih podatkov
Podatki, ki jih podjetje Good Bloom d.o.o. zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če tako določa Zakon o varovanju osebnih podatkov ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

Komunikacija

Green Hero bo v stik stopil z uporabnikom preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno privoli. Željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo Green Hero izrecno spoštoval.
Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:
a.) jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
b.) pošiljatelj bo jasno razviden,
c.) različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne,
d.) jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil.
Ocene, mnenja in priporočila
Mnenja, ocene in priporočila, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti spletne trgovine, in namenjeni skupnosti vseh uporabnikov.
Green Hero omogoča, da mnenje napiše katerikoli uporabnik spletne trgovine, pred dokončno objavo pa jih dodatno pregleda. Green Hero ne bo objavil mnenj oziroma prispevkov, ki so na kakršenkoli način žaljivi, neprimerni ali, ki po prosti presoji podjetja, drugim uporabnikom in obiskovalcem spletne strani ne nudijo koristi.
Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe njegovega mnenja ali komentarja in dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Green Hero ima pravico vsebino mnenja ali komentarja uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter, da te pravice izključno in časovno neomejeno prenaša na Good Bloom d. o. o..

Pravno obvestilo

Spletna trgovina Green Hero in vsi podatki na njej, kot npr. slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja.
Omejitev odgovornosti
Good Bloom d. o. o.. se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti izdelkov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da včasih podjetje ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo Green Hero kupca obvestil o spremembah ter mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega izdelka.

Izključitev odgovornosti

Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav ter vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočanje ali oviro za uporabo spletne trgovine. V primeru tehničnih težav na spletni strani si pridržujemo pravico preklicati oddana naročila, katere je tehnična napaka prizadela. V primeru preklica naročil vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času in vas seznanili z nadaljnjimi koraki. Sami morate zagotoviti ustrezno zaščito opreme pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te. Kupec mora zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost tistih podatkov, ki se uporabljajo za prijavo na spletni strani.

Pritožbe in spori

Good Bloom spoštuje veljavno evropsko zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.
Pritožba se odda preko e-naslova info@greenhero-cbd.com. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Good Bloom bo v petih delovnih dneh potrdil, da je pritožbo prejel, kupcu sporočila časovno obdobje obravne ter ga vseskozi obveščala o poteku postopka.
Good Bloom se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si Good Bloom prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.
V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno sodišče po stalnem prebivališču potrošnika.
Izvensodno reševanje potrošniških sporov (v skladu z 32. členom ZlsRPS)
Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Good Bloom d. o. o.., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=SL
Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.
Izjava glede trditev pri opisih izdelkov
Vse informacije na straneh spletne trgovine Good Bloom d. o. o.. so informativnega značaja in ne nadomeščajo osebnega posveta z zdravnikom ali drugim zdravstvenim osebjem.
Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali preprečevanju bolezni.
V primeru, da jemljete kakršnakoli zdravila se pred uporabo naših izdelkov posvetujete s svojim zdravnikom.

Izjava o legalnem statusu izdelkov

Podjetje Good Bloom d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za škodo, ki je nastala zaradi dostave, transporta in carinjenja naročenih artiklov.
Kupec soglaša, da je seznanjen o legalnem statusu izdelkov v državi kamor naroča.
Good Bloom d. o. o.. ne razpolaga z dokumenti, ki bi izrecno pojasnjevali legalni status izdelkov v določenih državah.

Spremembe

Ponudnik lahko obstoječe splošne pogoje spremeni brez predhodnega obvestila. Uporabnik se zavezuje, da bo preverjal, ali so se pogoji uporabe spremenili.
V primeru, da uporabnik s spremenjenimi pogoji uporabe ne bo več soglašal, mora takoj prenehati z uporabo spletnega mesta https://greenhero-cbd.com//. Z vstopom na spletno mesto potrjuje, da se z morebitnimi spremembami in dopolnitvami strinjate.

Informacija o združljivosti digitalne vsebine s strojno in programsko opremo

Spletno mesto https://greenhero-cbd.com je izdelano na WordPress platformi ( WordPress™ 5.4.1). Čas nalaganja strani v povprečju znaša 3 sekunde. Spletno mesto je združljivo s sodobnimi spletnimi brskalniki Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari, Edge, Android Browser, Opera, IOS, Maxthon in podobnimi sistemi. Delovanje je preverjeno nemoteno v sodobnih omrežjih Telekom Slovenije, t-2 network, Siol, Amis, Telemach in ostalimi ponudniki z ustrezno in primerljivo tehnično opremo.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.

Reset Password